Днес взимането на бързи кредити е популярна опция за справяне с различни разходи, които спешно очакват разплащане. Сериозният интерес към този вид финансови инструменти прави конкуренцията още по-ожесточена и в момента на пазара има много банки и небанкови институции, които отпускат множество бързи заеми с различни условия.

Точно това разнообразие от възможности ни вкарва в порочен кръг от предложения, който ни обърква още повече в търсене на доверена фирма. За това и днес ще ви помогнем с няколко съвета по какво да я различите и то бързо.

Доверените фирми разполагат с дългогодишен опит и обширен кръг от верни клиенти

Лесно можете да познаете дали дадена институция е доверена. Просто проверете колко известна е тя. Големите компании се рекламират в интернет пространството, достигайки по този начин до своите клиенти и сформират кръг от доволни потребители, които открито изразяват своето мнение към компанията. Това навежда и към друго условие – наличието на отзиви и възможността за получаването на такива говори за открита компания, даваща възможност на клиентите си да изкажат свободно мнението си за използваните услуги.

За това, когато ви се наложи да вземете пари на заем се насочете към открита институция, набрала популярност сред хората и множество положителни отзиви. Това е сигурен начин да откриете доверена фирма.

Наличието на иновативни предложения и улесняващи потребителя условия

Всяка компания си определя сама срещу какви условия предоставя заеми. С тях тя гарантира своята обезпеченост. За ваше улеснение ще бъде да се насочите към фирма, предлагаща нови онлайн кредити с минимални условия и максимално опростен начин на кандидатстване.

CashBox е небанкова финансова институция, която над 10 години предлага на своите клиенти възможно най-иновативните решения за взимане на заеми. Самият процес по кандидатстването при тях е лесен и бърз, като се случва изцяло онлайн през сайта им или отлично разработеното им мобилно приложение.

Единственото условие е да разполагате с валиден документ за самоличност и актуален телефон за връзка.

Колкото повече индивидуални финансови продукти предоставя дадена фирма, толкова по-голямо доверие си изгражда тя сред своите клиенти. Това е така, защото самото изработване на нови бързи кредити е тясно свързано с индивидуалните нужди на потребителите, които имат нужда от заеми.

Регистрация в БНБ за легитимност

Всяка дългогодишна фирма, предлагаща заеми има регистрация в Българска Народна Банка. За да сте сигурни, че си имате работа с легитимна и реална компания, а не лихвари просто направете проверка в сайта на БНБ. Процесът отнема само няколко минути, но е от важно значение за да си гарантирате взимането на заем от надеждна и коректно оперираща според законите фирма.

В случай, че имате съмнения за каквато и да била нередност, нашият съвет е да не рискувате да взимате кредит. Взимането на заем е много по-лесно, надеждно и безопасно, когато е осигурено от доверена фирма, а не от съмнителна такава, оперираща в сянка.

Важно условие също така е да разполагате и с поне няколко начина за лесна и бърза комуникация с институцията, отпускаща кредити, когато ви се наложи. Отличната обратна връзка говори за институция, която поставя нуждите на своите клиенти на първо място.