Пари на заем онлайн

Независимо колко добре разпределяме бюджета си, идва моментът в който се появяват най-неочаквано абсолютно непредвидени разходи. Обръщаме се с надежда към спестяванията си, но в някои случаи те са недостатъчни за да покрият необходимото.

В такива моменти започваме да звъним на близки и познати с молба, но този метод е много често несигурен и, да си признаем, притеснителен. Започваме да се чудим, няма ли по-сигурен и по-малко болезнен метод за взимане на пари на заем? Ами, има! И в следващите редове ще научите какъв е той и как можете да получите пари на заем веднага, без чакане и без да не необходимо да отговаряте на куп условия.

Пари на заем онлайн – Какво представлява тази част от услугата за бързи кредити?

Помните ли как преди години само банките отпускаха кредити? И то само как ги „отпускаха“!? Трябваше да отговаряте на куп условия, да представите задължително обемиста документация, да се редите и чакате на опашка пред клона на банката, доста често с часове и да стискате палци да бъдете одобрени, защото всичките тези мъки ще са били на вятъра.

Да, хубаво, че тези моменти вече са минало и са се превърнали само в спомени. Днес да вземеш пари на заем е по-лесно от всякога. Въпросната услуга не се предоставя вече само от банките, а от кредитни институции като CashBox. Вече можете да получите пари на заем онлайн изцяло, като дори не е необходимо да ходите до офис.

Най-новата услуга пари на заем срещу лична карта е иновативен начин за финансиране на потребителите, които имат нужда от определена сума за определен период от време и искат да я получат веднага, без бавене. Средствата вече можете да получите без да е необходимо да предоставяте трудов договор или пък какъвто и да било друг документ, освен документ за самоличност. Процедурата е изцяло опростена и вече се случва буквално за минути, а самите пари получавате веднага по сметката си.

Да, точно така. Никакво забавяне, директен превод на средства, без да се налага дори да напускате пределите на дома си, работното си място, любимото кафене, ресторант или дори колата си докато чакате ред в трафика.

Кога се налага да изтегля пари на заем?

Да има нужда от пари може да се случи на абсолютно всеки. Дори и хората, които стриктно разпределят бюджета си стигат до момент, в който възниква нещо непредвидено, изискващо допълнителни средства и парите не достигат. Най-често това са следните неочаквани ситуации:

  • Нужда от лечение и/или болничен престой;
  • Извършване на планиран или непланиран ремонт у дома, отстраняване на проблеми по личен автомобил, наложителен ремонт на битова техника и т.н.;
  • Голямо празненство – като абитуриентска, сватба, рожден ден, кръщене и т.н.;
  • Нужда от покупка на вещ – например нов лаптоп за работата или пък училището на детето, поради сериозна повреда на стария, отоплителен уред и т.н.;
  • Непредвидено пътуване;

Без значение от причината, важно е да знаете кого да потърсите за съдействие, когато се нуждаете от пари на заем веднага. CashBox е тук за да ви предостави най-добрите условия и бързо обслужване за получаване на бързи кредити онлайн, по най-удобния за вас начин.

Как мога да изтегля пари на заем онлайн от CashBox?

Платформата CashBox разполага с над 10 годишен опит в кредитирането и хиляди доволни клиенти, които се връщат при нас, когато имат нужда. Всеки наш потребител може да се възползва от услугата пари на заем срещу лична карта и да вземе бърз кредит до заплата с избрани от него и удобно разпределени едноседмични, двуседмични или месечни вноски, в зависимост от необходимата сума пари на заем.

Условията на CashBox са лесни: За да кандидатствате за отпускането на необходимите ви средства трябва да влезете в сайта CashBox.bg или да си инсталирате приложението CashBox от Google Play за Android смартфони или App Store за iPhone.

Необходимо е само да се регистрирате в платформата и да попълните кратка форма. Формата за кандидатстване е елементарна и с нея може да се справи абсолютно всеки, без проблем.

Така работим ние в CashBox, за да са доволни нашите клиенти. Отпускаме пари на заем онлайн, срещу минимални изисквания и с максимално бързо одобрение. Още докато пиете сутрешното си кафе можете да получите парите си веднага.

На какви условия трябва да отговарям за да получа парите?

Бързи заеми в лева (лв.) отпускаме на всеки, който е навършил 18 години и притежава валиден документ за самоличност. За разлика от много наши конкуренти при даването на бързи кредити, за да получите пари на заем от нас не е необходимо да ни представите никаква друга документация, трудови правоотношения, свидетелства за съдимост, предишна кредитна история и т.н.

Всичко, което трябва да имате е лична карта, актуален имейл за създаване на профил в сайта и телефон за връзка. И получавате пари на заем веднага, без излишно забавяне и обикаляне до офиси, а най-важното без скрити такси и условия. Всичко се случва изцяло онлайн.

Как да изтегля пари на заем срещу лична карта от CashBox.bg?

Това, което трябва е да влезете в сайта на CashBox чрез Google търсачката. Веднага с влизането си в сайта ще ви излезе форма за кандидатстване, в която е необходимо да изберете желаната сума и брой вноски.

След натискането на бутона „Кандидатствай“, ще ви излезе възможност да влезете или да се регистрирате в системата на CashBox. Ако все още нямате регистрация е необходимо да въведете потребителско име, актуален имейл адрес и парола.

Ред е да попълните и данните от вашия документ за самоличност в следващите няколко реда. Цялата процедура отнема не повече от 5 минути и е максимално опростена. В случай, че се затруднявате винаги можете да се свържете с екипа на CashBox за съдействие.

След като сте попълнили формата за кандидатстване, следва да получите одобрение и сумата, която ви е необходима.

Как да взема бърз кредит от CashBox App?

Изтеглете CashBox App на смартфона или таблета си от App Store или Google Play. Влезте или се регистрирайте в системата с въвеждане на потребителско име, имейл адрес и парола. След което изберете каква сума пари на заем ви е необходима, както и удобен брой вноски за изплащане. Попълнете формата за кандидатстване с вашите лични данни по лична карта и потвърдете самоличността си.

До няколко минути ще получите информация дали сте одобрени за бърз заем. Избраната от вас сума по кредита ще получите веднага.

Има ли рискове при взимането на кредити?

В CashBox сме се постарали да минимизираме напълно всякакви рискове за своите потребители, като за целта използваме криптирани линкове и допълнителни защитни протоколи, с които гарантираме на 100% личните данни на своите клиенти при предоставянето на бързи кредити.

Наша основна мисия е да осигурим максимално защитена среда, в която потребителите могат да поискат пари на заем и да ги получат веднага само срещу представянето на документ за самоличност. Без риск, излишни условия и забавяне.

Повече за CashBox

Фирма CashBox е създадена през 2009 година и се нарежда сред първите небанкови компании за отпускане на бързи потребителски кредити. Прозрачните условия, отличното обслужване и бързината, с които отпускаме пари на заем ни превърнаха бързо в една от най-предпочитаните институции за взимане на кредит срещу лична карта.

През 2020 година решихме да се преориентираме изцяло онлайн, създавайки платформата CashBox.bg. Идеята ни бе още повече да улесним взимането на пари на заем, като го направим изцяло онлайн. За целта си изработихме иновативен сайт, в който лесно всеки потребител може да се ориентира и само с няколко клика да кандидатства за отпускането им.

И за да предоставим удобство на своите потребители, разработихме и отделно приложение, което всеки може да изтегли от App Store или Google Play, в зависимост от устройството, което използва.

CashBox App е с иновативен дизайн и работи отлично на всякакви устройства, без значение от тяхната характеристика. Всяко меню и бутон се побират идеално на всякакви екрани, нагаждайки дизайна според устройството, на което се отваря и по този начин улеснявайки максимално потребителите. Вече можете да изтеглите своя онлайн кредит с CashBox App от всяка локация, стига да разполагате с интернет връзка.

Разработката на CashBox.bg и CashBox App ни позволи да бъдем по-близо до своите потребители и възможността да им предоставяме пари на заем при нужда.

Кой стои зад името CashBox?

CashBox е собственост на компанията Зи-метрикс АД. Зад името CashBox стои доверен екип от опитни професионалисти – маркетингови специалисти, финансисти, юристи и програмисти. Всички те са тук и работят за вас. За да може CashBox да ви предостави най-добрите финансови решения, в зависимост от индивидуалните ви нужди.

Това, което отличава CashBox е изключително високата коректност, прозрачните условия и различните гъвкави решения, които позволяват на абсолютно всеки да вземе кредит лесно, винаги когато има нужда. За нас е важно да градим бизнеса си с доверие, за това и много ценим своите взаимоотношения с всички наши настоящи и бъдещи клиенти, както и с нашите партньори. Дългогодишният ни опит на кредитния пазар ни научи да бъдем гъвкави и да се стремим винаги към модерните решения. Точно те ни помагат да бъдем полезни на всеки.