Един от най-дългоочакваните и големи празници е почти на прага ни и всеки от нас започва да се подготвя трескаво за посрещането му. Да, Коледа е вълшебен и обичан празник, който е свързан с огромни приготовления и разходи. Но знаете ли, че е възможно да направите подаръци на всички ваши близки и приятели, без да харчите твърде много пари?

Всичко, което е необходимо е да проявите малко повече креативност и да се съобразите с правилото при избор на подарък – да бъде нещо полезно, индивидуално и свързано с характера на човека, на когото подарявате.

Днес за вас сме подготвили няколко страхотни и достъпни коледни подаръци, които биха зарадвали всеки.

  1. Книга на любима тематика

Дали ще бъде книга с рецепти, бестселър на любим автор или пък четиво, свързано с хоби не е от значение. От значение е подаръкът да отговаря на интересите на човека. Много хора днес обичат да четат книги, но е добре да се съобразите и с личния живот, както и дали разполагат с достатъчно време за това. Опаковайте я добре и ще получите идеалния и достъпен коледен подарък, който ще донесе усмивка на лицето на вашия близък.

  1. Ароматна свещ

Може да бъде единична или сет, в зависимост от бюджета. Хубавото е, че е достъпно решение за подарък и освен това доста приятно. Внимавайте с избора на аромат и заложете на приятен, нежен и ненатрапчив, който би допаднал на вашия приятел.

  1. Топло одеяло

Класика в подаръците за Коледа е да подарите топла и мека завивка, особено в най-студените месеци на годината, когато е най-необходима. И за този подарък няма да ви се наложи да влизате в преразход, тъй като по магазините има много достъпни решения и то на коледна тематика.

  1. Възглавница

Тя може да бъде декоративна и персонализирана с ваши снимки или удобна възглавница за сън. Всичко зависи от вашите предпочитания, както и тези на човека, на когото подарявате. Едно е сигурно – подаръкът ви ще бъде оценен.

  1. Фото рамка

Стилна фото рамка е идеалното достъпно решение за семеен подарък. На пазара ще откриете огромно разнообразие от елегантни и индивидуални решения, от които да избирате.

  1. Топла дреха или аксесоар

Чифт топли чорапи, удобни чехли, шал, шапка, ръкавици и т.н. определено се вписват в достъпните идеи за коледни подаръци. Освен, че са изключително подходящи за повода, те ще повдигнат допълнително празничния дух и настроение.

  1. Прясно изпечени домашни сладки

Кой не би се зарадвал на кутия домашно приготвени сладки, още топли и благоуханни!? Няма да ви коства много, освен мъничко усилия и време в кухнята да направите вкусен подарък за специалните си хора.

  1. Термочаша

В студените дни всеки от нас оцелява благодарение на топла напитка. За това термочаша или термос са идеалното решение за коледен подарък, който няма да ви струва много. Ако желаете можете и да го персонализирате.

  1. Тематичен кейс за смартфон

Подходящ подарък, както за големи, така и за по-малките. Кой не би се зарадвал на нов и стилен кейс за любимия си смартфон? Проучете интересите на човека и му подарете хубав кейс, в тон с любимия му стил или хоби.

  1. Органайзер

Може да бъде за бюро или за кола, в зависимост от предпочитанията на човека, на когото подарявате. И при двете е сигурно – подаръкът ви със сигурност ще бъде използван и оценен.

Това бяха нашите идеи за достъпни коледни подаръци, с които да зарадвате семейство, близки и приятели. В случай, че са ви необходими допълнителни финанси още днес можете да си помогнете с разходите и да вземете заем с кредит до заплата от CashBox бързо, лесно и изцяло онлайн.