Кредит срещу лична карта

Ежедневието на всеки един човек се върти около изкарването на доходи и покриването на различни задължения. Независимо обаче колко добре се справяме с ефективното разпределяне на приходите си, все някога възникват непредвидени разходи и неусетно се озоваваме в ситуация, в която спешно ни трябват пари. Идва ред да се погрижим за здравето си, колата се чупи в най-неудобния момент, дълго отлагания ремонт вкъщи напомня рязко за себе си и всичко това иска финанси.

Случват се такива неща. И тъй като не всеки разполага с необходимите спестявания под ръка, с които да покрие внезапно и непредвидено възникнал разход, най-логичното решение е изтеглянето на бърз кредит за покриване на задълженията.

Кредит срещу лична карта от CashBox – Предимства

Вече отмина времето, в което за да изтеглим кредит беше необходимо да чакаме с часове и дори дни пред клоновете на банките, стиснали цял куп документация и треперейки дали след всичкото загубено време ще отговаряме на многобройните условия и ще бъдем одобрени.

С развитието на небанковите институции, и в частност технологиите, в последните няколко години процедурата по взимането на заем е максимално улеснена. Вече можем да изтеглим бърз кредит по всяко време на денонощието, просто докато си пием кафето или питието, без значение по кое време на денонощието и дори не се налага да напускаме от дома или работата си.

Самата процедура по взимането на също е опростена и всичко се случва изцяло онлайн през удобно разработено приложение. Трябват ти пари веднага? CashBox е на разположение 24/7 и е тук за да ти помогне да се справиш лесно с всеки непредвиден разход и да не му позволиш да обърка плановете и да развали настроението ти.

Как се кандидатства?

Да получиш кредит срещу лична карта е лесна задача. Можеш да го направиш изцяло онлайн, без да е необходимо да се разкарваш до офиси и да се редиш на опашки. Може да се заявяви изцяло онлайн през мобилното приложение на CashBox или през удобното им мобилно приложение, което може да изтеглиш от App Store или Google Play.

За максимално улеснение в сайта на CashBox, както и в приложението ще откриеш калкулатор, в който бързо и лесно може да пресметнеш каква ще бъде месечната вноска по кредита, както и размера на лихвата.

Кратка форма за попълване

Всичко, което трябва да направиш е да избереш желаната сума и да попълниш данните си по лична карта в кратка форма за кандидатстване. Самият процес е максимално опростен, така че е максимално лесен за всеки и може да бъде направен от всеки, който може да борави с компютър и смартфон.

Завяването на кредит само срещу лична карта се случва в кратка форма, в която е необходимо да попълниш личните си данни по документ за самоличност, актуален телефонен номер и имейл адрес. Дали си одобрен разбираш скоро след кандидатстването и ще ти бъде предоставен електронен договор за подписване чрез криптиран еднократен линк с всички необходими условия.

След като вече веднъж си се регистрирал в сайта и приложението на CashBox, всяко следващо теглене на кредит ще става дори още по-бързо, тъй като въведените данни се запазват в профила ти и се попълват автоматично в полетата.

Без излишна документация

Всичко, което е необходимо за получаване на одобрение е, както се подразбира, документ за самоличност. Вече не е необходимо да доказваш дохода си, да представяш какъвто и да е вид трудово правоотношение или да се съобразяваш с минимален праг финансиране, зависещ от размера на дохода ти. Не е нужно и да ни предоставящ кредитната си история.

Основно предимство на нашите бързи кредити е, че са наистина бързи и се отпускат мигновено, без излишно забавяне само срещу лична карта и без да е необходимо да събирате и предоставяте куп най-различни документи.

Кой може да кандидатства?

За този тип кредит може да кандидатства всяко лице, навършило 18 години и което разполага с актуален документ за самоличност. Не необходимо представяне на трудов договор, но ще трябва да разполагаш с някакъв източник на доходи, за да успееш да погасиш изтегления онлайн кредит и да отговаряш на нужните условия

При нас няма изисквания за минимален доход и кредитна история. Важно е, освен лична карта да притежаваш и актуален телефонен номер, както и имейл, чрез който да се регистрираш в системата със собствен профил.

Как се получава кредита?

Кредит срещу лична карта се получава изцяло онлайн. Парите можете да получите на каса в офиса на компанията. В CashBox опускането на заем може да се случи по два начина:

През сайта на CashBox.bg

Влез в платформата на CashBox.bg и веднага ще ти излезе онлайн формуляр за кандидатстване. Избери размер на желаната от теб сума и удобен брой вноски, с които да я изплатиш. Можеш да избереш седмични, двуседмични и месечни вноски, както и да разпределиш погасяването в общо до 34 вноски.

След натискането на бутона „Вземи своя кредит“ ще бъде необходимо да създадеш профил в системата на CashBox, чрез попълване на актуален имейл и парола.

Следва и формата за кандидатстване, в която трябва да въведеш личните си данни по лична карта. В случай, че кандидатстващ по кредита с гарант, ще бъде необходимо да попълниш и неговите данни.

През мобилното приложение CashBox

Ще бъде необходимо предварително да инсталираш приложението CashBox от Google Play или App Store, в зависимост от смартфона, с който разполагаш. След което избери размер на необходимия заем, срок, както и желан брой вноски за погасяване и попълни кратката форма за кандидатстване с личните си данни. Ако все още не разполагаш с регистрация в CashBox ще трябва да въведеш актуален имейл и парола за да влезеш в системата.

Скоро сле това ще получиш известие дали си одобрен за отпускане на заем срещу лична карта.

Не чакай разходите да се натрупат. Покрий ги още сега с бърз кредит срещу лична карта от CashBox.